بدون شک هیچ‌کس نمی‌تواند آینده را با قطعیت پیش‌بینی کند زیرا جهان به واسطه رشد تکنولوژی به سرعت در حال تغییر است. در پی این تغییرات، ممکن است مشاغل پردرآمد امروز با مشاغل برتر آینده متفاوت باشد. در همین راستا در این مقاله قصد داریم با مشاغلی که احتمالا در آینده جز مشاغل برتر جهان خواهند بود آشنا شویم و به معرفی ۱۰ شغل برتر دنیا در آینده بپردازیم.

  • دانشمند داده (Data Scientist)

چند سالی است که با رشد دنیای دیجیتال، شاهد افزایش اهمیت علم داده هستیم. این روزها حجم داده‌ها به طور مداوم در حال افزایش است؛ به همین دلیل دنیا به دانشمندان و متخصصانی نیاز دارد که این داده‌ها را جمع‌آوری و تحلیل کنند و به کسب و کارها در استفاده از این داده‌ها کمک کنند. علم داده که بدون شکر جز ۱۰ شغل برتر دنیا در آینده است، یک تخصص میان‌رشته‌ای است. دانشمند و متخصص داده یا دیتا ساینس کسی است که به کامپیوتر، یادگیری ماشین، ریاضیات، آمار و احتمال، اخلاق و قوانین مربوط به داده‌ها، برنامه‌نویسی و … تسلط دارد.

  • دیجیتال مارکتینگ (Digital Marketing)

امروزه تبلیغات و بازاریابی آنلاین جایگزین روش‌های سنتی بازاریابی شده است. همه کسب و کارها تلاش می‌کنند تا در فضای آنلاین از سایر رقبای خود پیشی بگیرند و با تبلیغات فروش خود را افزایش دهند. اما رقابت در فضای آنلاین به سادگی رقابت آفلاین نیست؛ برای موفقیت در این حوزه باید به سراغ شخص متخصصی رفت که به طور کامل با وب، گوگل، تبلیغات آنلاین و روش‌های آن آشنا باشد. به همین منظور صاحبان کسب و کارها بیش از پیش به حضور کارشناسان ارشد و متخصصین دیجیتال مارکتینگ برای بازاریابی آنلاین نیاز خواهند داشت.

  • 10 شغل برتر دنیابازاریابی محتوایی‌ (Content Marketing)

یکی از مهم‌ترین زیرشاخه‌های دیجیتال مارکتینگ، بازاریابی محتوایی است. این تخصص شامل برنامه‌ریزی، ایجاد، توزیع، به اشتراک‌گذاری و تحلیل مطالب است. به عبارت دیگر کانتنت مارکتر کسی است که از طریق محتوای دیجیتال و بهینه، با استراتژی مناسب، به برندسازی، معرفی محصولات و خدمات، ارتباط با مشتری، جذب مشتری و ایجاد حس وفاداری در او می‌پردازد.

چرا تولید محتوای یونیک مهم است؟
مشاهده مطلب

لازم به ذکر است که اگر به این شغل علاقه‌مند هستید می‌توانید روی ما در گروه بازاریابی محتوایی جوهر حساب کنید؛ ما آماده‌ایم که با ارائه راهنمایی و مشاوره تخصصی، مسیر رسیدن به شغل بازاریابی محتوایی و تولید محتوا را برای شما هموار کنیم.

  • توسعه‌دهنده نرم‎‌افزار (Software developer)

نرم‌افزارها روز به روز در حال گسترش و پیشرفت هستند. امروزه شغل برنامه‌نویسی جز مشاغل برتر جهان است و بدون شک در لیست ۱۰ شغل برتر دنیا در آینده نیز باقی خواهد ماند. برخی از توسعه‌دهنده‌های نرم‌افزار، متخصص توسعه بازی‌های ویدئویی و یا توسعه نرم‌افزارهای کاربردی وب هستند.

  • طراح تجربه کاربری (User experience (UX) designer)

صاحبان کسب و کار برای کسب رضایت مشتریان در فضای آنلاین به طراح تجربه کاربری نیاز دارند. وظیفه طراح UX این است که فرآیند استفاده از فضای سایت‌ها و اپلیکیشن‌ها را برای کاربران ساده کند و به بهبود تعامل کاربران با فضای آنلاین کسب و کارها کمک نماید. خوب است بدانید که UI و UX علی‌رغم ارتباط تنگاتنگ‌شان، با یکدیگر تفاوت دارند. طراح UI یا همان طراح رابط کاربری کسی است که طراحی گرافیکی اجزا سایت و اپلیکیشن، طراحی المان‌ها و موارد بصری و همه چیزهایی که کاربر به طور مستقیم در سایت مشاهده می‌کند را به عهده دارد.

  • یادگیری ماشین (Machine Learning)

یادگیری ماشین یعنی کامپیوترها، ربات‌ها و نرم‌افزارها بتوانند مانند انسان‌ها با تجربه موضوعات مختلف آن‌ها را بیاموزند. به عبارت دیگر کامیپوتر صرفا دستورات ما را اجرا نخواهد کرد، بلکه با دریافت کدها از طرف ما، با توجه به تجربه خود در گذشته، اعمال خود را بهبود می‌بخشد. نمونه ساده و کوچکی از یادگیری ماشین را در اکسپلور اینستاگرام دیده‌ایم که با گذر زمان سعی می‌کند پست‌های مختلف را با توجه به علایق ما، نشان‌مان دهد.

  • متخصص امنیت سایبری (Cyber security expert)

امروزه با ورود کسب و کارها به فضای آنلاین، یک نگرانی مهم، مربوط به خطر سرقت و دستکاری داده‌ها است. به همین دلیل اهمیت شغل متخصصین امنیت سایبری در حال افزایش است. این متخصصین وظیفه حفاظت از داده‌ها و اطلاعات و جلوگیری از سرقت یا دستکاری آن‌ها را به عهده دارند.

  • هوش مصنوعی (Artificial Intelligence)

هوش مصنوعی یعنی ایجاد توانایی فکر، آنالیز و تحلیل در اشیا و چیزهای مصنوعی. برای مثال موتور جستجوی گوگل، Siri و Alexa دارای هوش مصنوعی هستند.

  • مهندس رباتیک (Robotics engineer)

این روزها صاحبان صنایع و کسب و کارها همواره به‌دنبال راهی برای کاهش هزینه و افزایش بهره‌وری هستند. این موضوع موجب افزایش توجه آن‌ها به علم رباتیک شده است و در نتیجه این شغل را به یکی از ۱۰ شغل برتر دنیا در آینده تبدیل کرده است. این تخصص یک مهارت میان‌رشته‌ای است و مهندس رباتیک باید با کامیپوتر، برق، مکانیک و الکترونیک آشنا باشد.

  • مدیر محصول (Product Owner)

مدیر محصول وظیفه تحقیق در خصوص محصول، مدیریت بازار محصول و فرآیند توسعه محصول را به عهده دارد. امروزه نقش مدیر محصول در فرآیند توسعه نرم‌افزار غیرقابل انکار است. در خصوص افراد مشهور فعال در این شغل می‌توان به ریدهافمن بنیان‌گذار لینکدین، ساندارپیچای مدیرعامل گوگل یا مریسا مایر مدیرعامل یاهو اشاره کرد.

بهترین سرویس ایمیل مارکتینگ ایرانی چیست؟
مشاهده مطلب

10 شغل برتر دنیا در آیندهنوبت شماست!

در این مقاله سعی کردیم در یک لیست کوتاه اما جامع، ۱۰ شغل برتر دنیا در آینده را در حوزه تکنولوژی معرفی کنیم. بدون شک در سایر حوز‌ها مانند پزشکی، هنر، ارتباطات و علوم انسانی نیز تخصص‌هایی وجود دارد که جز مشاغل برتر جهان هستند.

در نهایت فراموش نکنید که اگر به حوزه دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی محتوایی که جز مشاغل برتر جهان است علاقه دارید، می‌توانید برای دریافت مشاوره، آموزش و کسب مهارت با کارشناسان با تجربه ما در گروه بازاریابی محتوایی جوهر تماس بگیرید. علاوه بر این می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص تولید محتوا، سایر مقالات کاربردی ما را مطالعه کنید.

دسته‌بندی نشده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *